Nyd en lækker øl sammen med knækbrød fra Wasa
Alt om øl

Nyd en lækker øl sammen med knækbrød fra Wasa

Det er blevet populært at nyde den gode øl – forstået således, at rigtig mange danskere er blevet interesseret i et godt glas øl leveret af et af tidens mange mikrobryggerier, som brygger øl langt fra den standardvare, som vi ellers har været vant til at få fra de store bryggerier. Er du interesseret i at drikke et glas specialøl, er det en god anledning til at invitere vennerne til en hyggestund.

Nyd knækbrød fra Wasa til

Hvad skal du servere til det gode øl? Ja, knækbrød fra wasa er en fremragende løsning. Det er en nem og enkel servering, og du kan få mange varianter af det lækre knækbrød, så du kan servere forskellige slags knækbrød fra Wasa sammen med forskelligt pålæg, lidt ost eller måske røget fisk.

Lav for eksempel en række små knækbrøds-canapeer med forskelligt tilbehør og server dem til forskellige slags øl. Så vil I finde ud af, at forskellige typer knækbrød passer til de forskellige typer øl. Der er mange muligheder for at smage og eksperimentere – og smagsoplevelserne er altid en god anledning til en god snak venner og venner imellem.

Ligesom øl er knækbrød en gammel nordisk tradition og baseret på kornsorter, vi har dyrket i århundreder. Så når I nyder en øl og et stykke knækbrød, holder I også en gammel tradition ved lige.