Find de rigtige glas til din øl
Alt om øl

Find de rigtige glas til din øl

Øl er godt. Og det smager som regel altid helt okay, uanset om du står med et plastikkrus på en festival, en håndbajer i kolonihaven eller et godt gedigent ølglas på ølbaren.

Men valget af glas har faktisk stor betydning, når det kommer til øl. Den rigtige form af glas, sammen med dens kvalitet, har nemlig indvirkning på øllens smag og konsistens. Et godt glas kan forbedre både aroma og smag i øl, og så forhindrer det samtidig uønsket udskillelse af smag og lugt.

Forskellige øl forskellige glas

Skal du holde en fest eller holde en ølsmagning med dine egne bryg eller andre forskellige spændende typer af øl, bør du således også have de rigtige ølglas til rådighed. På barshopen.dk finder du et stort udvalg af ølglas, der passer til de øl, du serverer, uanset om det er belgisk hvede eller irsk Guinness. Og skal du have noget med til vindrikkerne er det også på https://barshopen.dk/da/vinglas/ du skal kigge.

Ølglas har forskellige størrelser og former, og hver er designet til at fremhæve det unikke smag af den øl, der skal serveres. For eksempel er klassiske ølglas ofte skålformede, hvilket passer godt til maltøl og mørkere øl. Den skålformede åbning giver en bredere følsomhed for aroma og smag. På den anden side serveres lysere øl som lager og ales ofte i et slankere glas, der hjælper med at bevare det fyldige skum, der findes på toppen af øl. Dette skaber en bedre smagsoplevelse.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at sige skål med de helt rigtige ølglas.