Løft ølbrygningen til nye højder
Alt om øl

Løft ølbrygningen til nye højder

Er du en af de mange, der har kastet sig over at brygge øl derhjemme og skabe nye, spændende bryg til familie og venner? Så er du én blandt mange. Det er blevet rigtig populært at forsøge sig med at brygge øl hjemme i privaten, og mange har stort held med det. Ja, nogle bliver ølentusiaster og installerer ligefrem fadølsanlæg og det hele i deres hjemmebar eller i samtalekøkkenet. Mindre kan dog også gøre det – det vigtigste er, at du sætter dig ind i brygningens kunst og sørger for at gøre tingene på den rigtige måde, så du kan styre gæring og smag og ikke får noget udrikkeligt sprøjt ud af dine anstrengelser.

Lidt smart tøj fremmer glæden

Selv om ølbrygning er en teknisk sag med gær, humle, malt og andet, så tænker vi alligevel, at det kan øge hele fornøjelsen ved arbejdet, hvis du klæder dig smart på. Mange kvinder er begyndt at brygge øl derhjemme, og til arbejdet kan vi foreslå, at du tjekker de mange muligheder for elegante og funktionelle veste fra NA-KD ud og finder en model, der vil passe godt, mens du pusler med dine remedier. Der er mange muligheder for veste fra NA-KD, så der vil med sikkerhed være mulighed for at finde en model, der er praktisk til arbejdet – og også kan bruges i andre sammenhænge, hvor en vest kan give dit dress et ekstra pift.

Øl med historie

Øl har en lang historie i Danmark, hvor vi har været kendt for at nyde den gyldne bryg siden oldtiden. Så du lægger dig i kølvandet af en stolt tradition, når du brygger dit eget øl, og mon ikke det vil lykkes dig at komme i top blandt hjemmebryggerne?

Hjemmebrygning er ofte blevet betragtet som en hobby for nørdede fyre, men i dag er der stadig flere kvinder, der kaster sig over at brygge øl. Måske vil det give sig udslag i udviklingen af nye, spændende varianter. Det kvindelige islæt afspejler sig også på de professionelle bryggerier, hvor der i dag er flere kvindelige brygmestre, der således har bevæget sig ind på et område, der ellers traditionelt har været anset for at være et maskulint domæne.

Alt om øl