Inviter kollegerne på hjemmebrygget øl
Forskellige øltyper

Inviter kollegerne på hjemmebrygget øl

Har du efterhånden god erfaring med hjemmebryg, og har familie og venner været forbi for at smage dit hjemmebryggede øl, så er turen måske kommet til dine kolleger. Savner du at mødes med dine kolleger på jobbet, fordi de fleste af jer arbejder hjemmefra, så kan du i stedet vælge at holde et privat arrangement, hvor du inviterer dine kolleger til at smage hjemmebrygget øl.

Hjemmebryg og festlig stemning

Den 21. maj blev [forsamlingsloftet:https://www.dr.dk/nyheder/seneste/forsamlingsloftet-haeves-gradvist-fra-paa-onsdag-maa-man-samle-50-personer-udenfor den 21 hævet til 50 personer indendørs], så du kan holde et større privat arrangement, hvor dine kolleger kommer på besøg og smager dit hjemmebryg. Så får I mulighed for at hygge jer med et godt glas øl og sludre om andre ting end arbejde. Hvis der er et par af dine kolleger, som ikke drikker øl, kan du bestille nogle flasker skøn vin hos Vinoteket Danmark, som bliver leveret på din adresse. Nemmere bliver det ikke. Du kan fortælle om dine kolleger om dine ølbrygningsmetoder, og måske er der andre, som også interesserer sig for at lave hjemmebryg, eller som gerne vil i gang med det.

Der er mange danskere, som har hjemmebryg som en hobby. Det er nemt at skaffe det mest basale udstyr til hjemmebryg online, og så kan man hurtigt komme i gang. Går du op i ølbrygning, så har du også sørget for at købe de ølglas, som passer til den type øl, du brygger. Du kan desuden få cool og sjove ølbrikker, som du kan lægge under glassene. I takt med at den festlige stemning tager til, så kan det være, at I får lyst til at danse og lytte til det prisvindende danske band Jung, som står bag hittet Blitz, baby. Du kan jo lave en playliste, før gæsterne kommer, så du er klar til at afspille musikken, imens I nyder det første kolde glas hjemmebrygget øl.

Lad festen brede sig til udendørs

Har du en terrasse og er vejret til det, så kan du arrangere ølsmagningen udendørs. I kan tilmed gøre det, som rigtig mange holder af om sommeren, nemlig at grille og spise dejlig mad til det hjemmebryggede øl. Uanset hvilken slags øl du har brygget, så vil dine kolleger helt sikkert være nysgerrige efter at smage den, og hvis de ligefrem er vilde med den, så kan du måske afsætte noget hjemmebryg til dem i fremtiden. Men først og fremmest handler det om at hygge sig med hjemmebryg sammen med kollegerne.