Er du til gør det selv-arbejde? Så vil du elske ølbrygning!
Forskellige øltyper

Er du til gør det selv-arbejde? Så vil du elske ølbrygning!

Er du et udpræget gør det selv-menneske, og elsker du at spare penge i dagligdagen ved selv at svinge hammeren derhjemme? Så vil du med garanti også elske at brygge din egen øl. For dels gemmer der sig her endnu en mulighed for at spare penge, og samtidig er ølbrygningens forunderlige verden en med mange facetter, som med fordel kan udforskes sammen med venner, familie og bekendte. Læs meget mere om det her.

Renovér dit badeværelse og få flere penge til dit ølbrygningsprojekt

Som gør det selv-menneske kender du med garanti til den følelse man får, når man endelig har afsluttet et længerevarende projekt. Der er tale om en ubeskrivelig følelse. Man føler sig stolt, og man kan næsten ikke vente med at vise sit store projekt frem til resten af familien. Den samme følelse vil du med garanti stå med, når du kommer i gang med at brygge din helt egen øl. Inden du for alvor kommer i gang med det, så anbefaler vi dig at få renoveret dit badeværelse først. For hvis du vanen tro gør det selv, kan du spare masser af penge. Blandt andet ved at købe dine badeværelsesmøbler og VVS-varer hos Rörfokus, som er en større internetbaseret butik.

De mange penge du sparer på badeværelsesprojektet, kan med fordel skydes ind i dit nye ølbrygningseventyr. Men hvilke ting skal du egentlig bruge for at komme i gang?

Kom godt i gang med din ølbrygning: Dette skal du bruge

Er du færdig med renoveringen af dit badeværelse? Glimrende! Så er det tid til, at du kaster dig over din nye ølbrygningshobby. Til formålet har du blandt andet behov for beholdere til at koge øllet, samt til den efterfølgende filtrering. Du skal også bruge en beholder, hvor øllet kan få lov at gære. Du får også behov for måleinstrumenter, så du kan holde øje med temperatur og vægtfylde. Endelig skal du bruge ingredienser, herunder humle, malt og gær, samt flasker til at hælde øllen på.