Fire sjove ølreklamer med kendisser fra nær og fjern
Forskellige øltyper

Fire sjove ølreklamer med kendisser fra nær og fjern

Kendte navne arbejder ofte med ølvirksomheder på tværs af kloden for at reklamere for deres produkter. Der kommer nærmest nye reklamer hvert år. De reklamer får svært ved at slå mange af de allerede eksisterende reklamer, som har skrevet historie for gode reklamefilm.

Anna Kendrick blev næsten til en ølpige ved Super Bowl

En af de mest berømte ølreklamer nogensinde er med Anna Kendrick, som er kendt fra Pitch Perfect. Reklamen viser ikke engang øl. Hele konceptet handler om hvordan Kendrick skulle have reklameret for Newcastle Brown Ale ved Super Bowl.

Problemet var at Newcastle ikke havde rettighederne til at nævne Super Bowl i en reklame, og det er det som Anna Kendrick altså joker med i den video. Dog er det mest imponerende i reklamen hendes smukke hår, som kan få de fleste til at overveje et besøg hos Nordic hair klinik i Danmark. Du kan nemt finde videoen på YouTube.

Er Jennifer Aniston glad for Heineken?

En anden imponerende kendis med smukt hår er Jennifer Aniston. Friends-stjernen har optrådt i en hollandsk reklame for Heineken. I reklamen har Morning Show-skuespillerinden svært ved at nå øldåsen på den øverste hylde. Det bliver hurtigt bemærket af en gut i nærheden, som drøner over for at give Aniston en hånd. Eller det troede hun. I stedet tager manden øllen selv, og Aniston må gå tomhændet hjem.

Bud Light bruger humor til at sælge øl

Bud Light arbejder tit med berømte personer. Det er med til at skabe hype omkring deres brand. Will Ferrell, er en skuespiller som har været i mange ølreklamer. I hans samarbejde med Bud Light optræder han som rollen som Jackie Moon, som han udlever i filmen Semi-Pro. Det er en humoristisk reklame, hvor du kan se Ferrell nyde en god tår øl.

Mads Mikkelsen og Carlsberg går hånd i hånd

Vi ender naturligvis det hele med Mads Mikkelsen. Den danske Casino Royale-skuespiller har været med i adskillige Carlsberg reklamer. Mikkelsen er Carlsberg brand ambassadør, og der er mange mænd og kvinder, der har prøvet alkoholfri Carlsberg på grund af den danske stjernes reklamer. Har du også prøvet den?