Celebrer din brystoperation med et kursus i ølbrygning
Forskellige øltyper

Celebrer din brystoperation med et kursus i ølbrygning

Der er mange måder, som du kan fejre, at du har fået foretaget den brystkorrigerende operation, som du har ønsket dig længe. Din aftale med motiva danmark er blevet gennemført, og du er kommet hjem med et flot resultat: En buste, der matcher dine behov og ønsker, og som du er sikker på kan øge din livskvalitet og dit selvestime. Erfaringen viser, at kvinder, som hos Motiva Danmark får gennemført en brystkorrigerende operation, får en langt større livsglæde, selvværd og selvsikkerhed. Og det er værd at fejre!

Et kursus er en unik mulighed

Kan du og din kæreste lide øl, vil vi foreslå, at du fejrer din brystkorrigering hos Motiva Danmark med at give dig selv et kursus i ølbrygning. Så kan du invitere kæresten og vennerne på hjemmebrygget øl, som du kan give den karakter og smag, som du brænder for. Ja, måske kan du ligefrem lave din egen ølstue derhjemme, så I kan smage dit gode øl i ekstra hyggelige omgivelser.

Det er en unik mulighed at tage et kursus i ølbrygning, fordi du dermed ikke alene har mulighed for at nyde godt øl, men selv får indsigt i at lave det. Det giver nye muligheder for at udvikle nye smage, og måske kan det ligefrem være vejen frem mod at etablere dit eget mikrobryggeri, sådan som som der er opstået mange af inden for de seneste årtier?

En del af en lang tradition

Med et kursus i ølbrygning, hvor du kan fejre de gode forandringer, som du har foretaget i dit liv, går du ind i en lang tradition: Danmark er et topland hvad angår øl, og vi har en stolt tradition for at brygge øl. Det gælder både lokalt og på centralt hold. I gamle dage bryggede man altid selv sit øl ude på gårdene og i de store husholdninger i byerne, og siden opstod de store bryggerier, som vi kender i dag: Carlsberg, Tuborg og flere andre. Så du rækker tilbage mod en stolt tradition, hvis du kaster dig over ølbrygning, og vi ønsker dig alt mulig held og lykke med denne aktivitet, som er en god måde at belønne dig selv på.