Ølsmagning og bryggerier i Danmark
Forskellige øltyper

Ølsmagning og bryggerier i Danmark

I Danmark er vi gode til øl. Carlsberg og Tuborg er det to store spillere, men i løbet af de seneste år er mange små og mellemstore bryggerier vundet frem. København byder på mange smagsoplevelser for øl-elskeren.

Nørrebro Bryghus

Bryghuset på Nørrebro er været på den danske øl scene i 15 år, og de gør det godt. Det er muligt at booke ølsmagning her og samtidig har det en restaurant, så du også kan sikre, at selskabet bliver mæt. Nørrebro bryghus er økologisk og tilbyder et bredt udvalg inden for alle øl variationer.

Mikkeler

Mikkeler holder til mange forskellige steder i de Københavnske gader og restauranter. Bryggeriet blev stiftet i 2006. Mikkeler ejer ikke deres egne bryggerilokaler, men fungerer i stedet som et nomadebryggeri, der lejer kedler hos nogle af verdens bedste bryggerier. Mikkeler er internationalt kendt og ligger godt placeret på Ratebeers rating af verdens øl.

Taphouse

Taphouse tilbyder landets største udvalg af øl på fad. De byder på hele 61 forskellige haner med lækker øl til tørstige munde. Her kan du få 1,5 times ølsmagning med 5 forskellige øl på 12 cl. Det erfarne personale fortæller om de forskellige øl, og hvordan de brygges.